سیدامیر امیری زاد مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان گفت: مدیریت شهرکهای صنعتی علاوه بر ایجاد زیرساخت و حمایت از صنایع مستقر در شهرک ها، روی کیفیت تولیدات نیز حساسیت ویژه دارد و با همکاری نهادهای مرتبط مانند اداره کل استاندارد و سایر بخشهای نظارتی، در این زمینه فعال است.
او گفت: یکی از ویژگیهای شرکتهای مستقر در شهرکهای صنعتی هرمزگان استفاده از بهترین فناوریها و تجهیزات در هنگام راهاندازی است که این موضوع در کیفیت بخشی به تولیدات تاثیر مستقیم دارد.
امیری زاد به مناسبت روز حمایت از صنایع کوچک (۲۱مرداد) انجام شد گفت: با توجه به کیفیت محصولات تولیدی انتظار میرود بخشهای دولتی و خصوصی استان هنگام خرید کالاهای مورد نیاز، نه تنها خرید محصولات تولیدی استان را در اولویت قرار دهند، بلکه خرید آنها از سایر استانها را ممنوع کنند.
او گفت: ۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی در هرمزگان فعال است که پذیرای یکهزار و ۲۸۴ سرمایهگذار هستند و از این تعداد، ۵۳۱ طرح با هفت هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال تاکنون به بهرهبرداری رسیده است.
به گفته این مدیر اقتصادی، بیش از ۷۰۰ طرح نیز با میزان پیشرفتهای متفاوت در حال اجراست که ۲۶ طرح تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد.
امیری زاد گفت: با تکمیل تمامی طرحهای در دست اجرا، اشتغال مستقیم در شهرکها و ناحیههای صنعتی استان با افزایش ۱۰۰ درصدی به بیش از ۱۴ هزار نفر میرسد.
این مسئول همچنین از برنامهریزی برای راهاندازی شهرک صنعتی جدید در بشاگرد، جاسک و سیریک خبرداد و گفت: با توجه به ظرفیتهای شناسایی شده در سه بخش هشت بندی میناب، فین بندرعباس و جناح بستک، راهاندازی نواحی صنعتی در مناطق یاد شده از اولویتهای مهم است.
او گفت: علاوه بر ایجاد زیرساخت در قالب شهرکها و ناحیههای صنعتی، حمایت از صنایع مستقر در آنها پس از راهاندازی نیز یکی دیگر از وظایف مدیریتی است که در این راستا برای یکهزار و ۸۰۰ نفر از کارکنان و مدیران واحدهای صنعتی دورههای آموزشی برگزار شده است.
امیرزاد گفت: از ابتدای امسال تا پایان تیرماه نیز ۳۰ دوره برای ۳۲۵ نفر برگزار شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان احیای واحدهای راکد و افزایش ظرفیت واحدهای نیمه فعال را یکی دیگر از برنامههای اصلی این شرکت اعلام و گفت: سال گذشته، ۴۸ واحد صنعتی راکد پس از آسیب شناسی و کمک به حل مشکلات آنها به چرخه تولید بازگشتند و ظرفیت تولید ۸۹ واحد صنعتی نیمه فعال نیز افزایش یافت.
او احیای ۴۵ واحد صنعتی با راهکارهای تامین سرمایه درگردش، کمک به تامین مواد اولیه، کمک به بازاریابی محصول و رفع مشکلات بیمهای و مالیاتی را برنامه امسال شرکت شهرکهای صنعتی اعلام کرد.